فراخوان مقاله به فصلنامه مطالعات تفسیری آلاءالرحمن

فراخوان فصلنامه آلاءالرحمن

فراخوان ارسال مقاله به فصلنامه داخلی علمی-تخصصی مطالعات تفسیری آلاءالرحمن اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، شماره نخست فصلنامه تخصصی مطالعات تفسیری «آلاء الرحمن» تابستان سال 97 به همت گروه علمی تفسیر و علوم قرآنی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با مدیر مسئولی سیدحسین شفیعی دارابی و سردبیری محمدتقی سازندگی منتشر شد.

فصلنامه داخلی علمی- تخصصی مطالعات تفسیری آلاءالرحمن آماده دریافت مقالات پژوهشی در موضوعات تفسیر و علوم قرآن و نقد شبهات نوظهور و موضوعات مرتبط است و پژوهشگران و اندیشمندان اعم از استادان، محققان و دانش‌پژوهان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام می‌توانند آثار مرتبط خود را به این فصلنامه ارسال کنند.

فصلنامه از مقاله‌های تحقیقی، تحلیلی و مستدل که دارای ابتکار و نوآوری باشند و به ویژه از مقاله‌های برگرفته از پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و طرح‌های پژوهشی که طبق شیوه‌نامه فصلنامه تنظیم شده باشند استقبال می‌کند.

علاقه‌مندان می‌توانند آثار و مقالات خود را به پست الکترونیکی فصلنامه به نشانی N.Qurani@jz.ac.ir ارسال کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با گروه علمی تفسیر و علوم قرآن معاونت آموزش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با شماره تلفن 025-32112304 تماس بگیرید.

جهت مشاهده شیوه‌نامه‌ی فصلنامه داخلی علمی-تخصصی مطالعات تفسیری آلاءالرحمن این پیوند را فعال کنید.

فراخوان فصلنامه آلاءالرحمن