آغاز ششمین مرحله دوره غیرحضوری «سیری در نهج البلاغه» ویژه اساتید

سیری در نهج البلاغه 6

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از برگزاری ششمین مرحله دوره غیرحضوری «سیری در نهج البلاغه» خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم طیبه سادات طباطبایی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک میلاد با سعادت منجی عالم بشریت امام عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، عنوان کرد: دوره مطالعاتی نهج البلاغه به همت اداره قرآن و حدیث در سطح اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از مهر ماه 97 برگزارشده و اساتید شرکت‌کننده در این طرح، بر اساس برنامه زمانبندی شده، قسمت‌های  مشخص شده را مطالعه و پاسخنامه را تحویل می دهندکه اکنون مرحله ششم آن در حال برگزاری است.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام گفت: محدوده این دوره از حدیث‌خوانی نهج البلاغه از خطبه 200 تا خطبه 239 است و اساتید شرکت‌کننده تا اردیبهشت ماه فرصت دارند که پاسخنامه خود را تحویل دهند.

طباطبایی یادآور شد: اساتیدی که موفق به شرکت در مراحل قبل نشده‌اند، می‌توانند تا زمان مشخص شده با ارائه پاسخنامه مراحل قبل به این طرح ملحق شوند.

وی تصریح کرد: اساتید می‌توانند جهت دریافت سوالات به سایت یاکانال  جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و یا کانال اساتید در پیام‌رسان سروش با لینک@asatid2159  مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 32112563 تماس بگیرند.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله اول نهج‌البلاغه‌خوانی ویژه اساتید این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله دوم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله سوم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله چهارم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله پنجم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله ششم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.