تایید کرسی های ترویجی جامعه الزهرا در دبیرخانه حمایت از کرسی ها

کرسی ترویجی

گواهی تایید 5 کرسی ترویجی که سال گذشته در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد از سوی دبیرخانه حمایت از کرسی‍های نظریه پردازی، نقد و مناظره صادر شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل،  گواهی تایید ارائه دهنده، ناقد و برگزارکننده 5 کرسی ترویجی که سال گذشته در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد از سوی دبیرخانه حمایت از کرسی‍های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی صادر شد.

کرسی ترویجی تاریخ نگاران امامیه؛ روش ها و گونه های تاریخ نگاری آنان با ارائه سرکار خانم منصوره بخشی، بازشناسی تعامل امام هادی علیه السلام با غلات با ارائه سرکار خانم هاجر رضایت، امام حسن علیه السلام و پیش بینی صلح با معاویه با ارائه محمدرضا هدایت پناه، گونه های زبان قرآن و نقش آن در جامعیت و جهانی بودن با ارائه طاهره ماهروزاده و جرم زدایی از جرایم جنسی در اسناد بین الملل و تطبیق آن با فقه امامیه با ارائه سرکار خانم منیر کبیر عنوان 5 کرسی ترویجی است که گواهی های آن صادر و ارائه شده است.

گفتنی است، کرسی های آزاداندیشی و ترویجی با همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.