تشکیل دبیرخانه دائمی بیانیه گام دوم انقلاب در معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س)

بیانیه گام دوم انقلاب دبیرخانه

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از راه اندازی دبیرخانه دائمی بیانیه گام دوم انقلاب بیانیه گام دوم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم ریحانه حقانی روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دبیرخانه دائمی بیانیه گام دوم انقلاب در معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) واقع در پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام راه‌اندازی شد.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: بررسی و پیگیری مصوبات کارگروه تخصصی بیانیه گام دوم انقلاب، تدوین شیوه نامه قواعد پژوهشی منویات رهبری و بیانیه گام دوم و ارتقا، يكسان‌سازي و استاندارد كردن فرآيند نگارش آثار مربوط به منویات رهبری از جمله اهداف تشکیل این دبیرخانه است.

حقانی از دیگر اهداف تشکیل این دبیرخانه را تشکیل جلسات شورای علمی منویات رهبری و بیانیه گام دوم، تهيه و تدوين آیین‌نامه‌های داخلی مورد نیاز منویات و بیانیه گام دوم و اجراي تدابير هدايتي ونظارتي کارگروه تخصصی برشمرد.