با حضور 320 کودک و نوجوان؛

دوره‌های تابستانه اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی آغاز شد

دوره های تابستانه مهارتی فرهنگی 7

دوره‌های آموزش‌های مهارتی فرهنگی تابستان با حضور بیش از 320 کودک و نوجوان در 22 دوره آموزشی مهارتی مختلف اغاز شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم قاسمی زادیان رئیس اداره آموزش‌های مهارتی‌فرهنگی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، گفت: دوازدهمین دوره آموزش‌های مهارتی فرهنگی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام ویژه کودک و نوجوان از روز یکشنبه 2 تیر آغاز شد.

رئیس اداره آموزش‌های مهارتی‌فرهنگی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: 320 کودک و نوجوان از فرزندان طلاب، اساتید و کارکنان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و مجتمع آموزشی تربیتی هدی در دوره‌های آموزشی رویش ۹۸ ویژه تابستان ثبت نام کردند.

قاسمی‌زادیان بیان داشت: در این ایام، 22 دوره آموزشی در گرایش‌های متنوع ادبیات، هنرهای دستی و تجسمی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و غیره ویژه کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: تعدادی از دوره ها در مدرسه ابتدایی دوره اول مجتمع آموزشی تربیتی هدی و برخی دوره‌ها در ساختمان آیت‌الله بهاءالدینی (ره)، اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی برگزار می‌شود.

رئیس اداره آموزش‌های مهارتی‌فرهنگی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام یادآور شد: کلاس های دوره‌های آموزش‌های مهارتی فرهنگی تابستان ویژه بزرگسالان از روز یکشنبه 9 تیر آغاز می‌شود که همه کلاس‌ها تا ۱۷ مرداد به پایان می‌رسد.