بهره‌مندی طلاب از تخفیف 30 درصدی دوره‌های تابستانی آموزشگاه قرآن هدی

170-084852

بانوان طلبه و فرزندان ممتاز طلاب از تخفیف 30 درصدی دوره‌های تابستانی آموزشگاه تخصصی قرآن هدی بهره مند می شوند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، بر اساس انعقاد تفاهم نامه همکاری بین اداره کل امور طلاب و خانواده و آموزشگاه تخصصی قرآن کریم هدی، بانوان طلبه و فرزندان ایشان با معدل بالای 17 می‌توانند از تخفیف 30 درصدی دوره‌های تابستانه این آموزشگاه بهره‌مند شوند.

این تفاهم نامه همکاری در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت تابستان 98 و مهارت‌افزایی طلاب و فرزندان ایشان به امضا رسیده است.

طلاب و فرزندان ایشان با معدل بالای 17 می‌توانند با مراجعه به آموزشگاه تخصصی قرآن کریم هدی از این تخفیف بهره‌مند شوند.

بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی، «اگر زن‌ها با قرآن مأنوس شوند، بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد؛ چون انسان‌های نسل بعد در دامن زن پرورش پیدا می‌کند و زنِ آشنای با قرآن و مأنوس با قرآن و متفاهم با مفاهیم قرآن، می‌تواند در تربیت فرزند تأثیرات زیادی داشته باشد».