اطلاعیه اداره نخبگان درباره اصلاح شرط سنی طلاب متقاضی سطح دو و سه

استعدادهای برتر

اداره نخبگان و استعدادهای برتر در اطلاعیه ای از افزایش شرط سنی طلاب متقاضی سطح دو و سه در طرح شناسایی نخبگان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، در اطلاعیه اداره نخبگان و استعدادهای برتر جامعه الزهرا علیهاالسلام آمده است: شرط سنی طلاب متقاضی ثبت نام در مقطع سطح 2 از 30 سال به 31 سال افزایش یافت. در این صورت متولدین 01/01/1367 و بعد از آن می توانند در طرح شناسایی نخبگان ثبت نام کنند.

همچنین شرط سنی طلاب متقاضی ثبت نام در مقطع سطح 3 از 36 سال به 37 سال افزایش یافت و متولدین 01/01/1361 و بعد از آن می توانند در این طرح ثبت نام کنند.

علاقه مندان می توانند جهت اطلاع از شرایط ثبت نام دفترچه راهنما را از اینجا دریافت و مطالعه کنند و برای ثبت نام به سامانه نخبگان به نشانی http://nokhbegan.jz.ac.ir/  مراجعه کنند.