اولین آزمون جامع سطح چهار رشته تاریخ اسلام برگزار شد

آزمون جامع تاریخ

نخستین آزمون جامع طلاب سطح چهار رشته تاریخ اسلام جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با گرایش اهل بیت علیهم‌السلام در مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، اولین آزمون جامع ویژه طلاب سطح چهار رشته تاریخ اسلام با گرایش اهل بیت علیهم‌السلام در مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان» جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با حضور 9 طلبه سطح چهار این رشته در دو قالب کتبی و شفاهی برگزار شد.

طلاب سطح چهار موظفند پس از اتمام واحدهای آموزشی و کسب میانگین نمرات ۱۶ و قبل از دفاع از رساله علمی در آزمون جامع شرکت و نمره قبولی را کسب کنند.

این آزمون از محتوای پنج درس تخصصی رشته مربوطه بود که سه درس به صورت کتبی و دو درس به صورت شفاهی برگزار می‌شود.

آزمون جامع در تیرماه 98 و با حضور اساتید رشته تاریخ اسلام حجج‌اسلام‌‌والمسلمین آقایان مطهری فر، قرائتی، محمدی و حسینیان مقدم برگزار شد.