از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزارشد؛

ششمین دوره آموزشی معرفتی ویژه کارشناسان تربیتی

جلسه کارشناسان تربیتی

ششمین دوره آموزشی معرفتی و ارتقای مهارت های تربیتی ویژه کارشناسان تربیتی مدارس و خوابگاه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با موضوع «راهکارهای استحکام بخشی خانواده و مهارت‌های ارتباطی» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، ششمین دوره آموزشی معرفتی و مهارت‌های تربیتی ویژه کارشناسان تربیتی مدارس وخوابگاه با موضوع «راهکارهای استحکام‌بخشی خانواده و مهارت‌های ارتباطی» از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزارشد.

این دوره با رویکرد کارگاهی و با موضوع «راهکارهای استحکام بخشی خانواده و مهارت‌های ارتباطی» با حضور خانم دکتر مدنی فر روزهای دوشنبه وچهارشنبه در تیر ماه 98 تشکیل شد.

استاد مدنی فر در این دوره کارگاهی با تبیین نگاه سیستمی به خانواده  و مسئله‌شناسی نسبت به مشکلات موجود و آشنایی با مهارت‌های حل مشکلات و تعارضات درخانواده، به بیان بایسته‌های مهارت‌های ارتباط مؤثر پرداخت.