اطلاعیه شماره 2 ستاد اربعین؛

مدارک مورد نیاز سفر زیارتی اربعین

اربعین

ستاد اربعین جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای از طلابی که در قرعه کشی سفر زیارتی اربعین انتخاب شده اند خواست تا مدارک خود را آماده و در تاریخ مقرر تحویل دهند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، ستاد اربعین جامعه الزهرا علیها السلام در اطلاعیه شماره 2 مدارک مورد نیاز برای سفر زیارتی اربعین را اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، طلابی که در قرعه کشی این سفر زیارتی انتخاب شده اند و پیامک نتایج قرعه کشی برای آنها ارسال شده است می بایست مدارک زیر را در تاریخ های اعلام شده در پیامک به دفتر منابع انسانی واقع در ساختمان اداری برادران تحویل نمایند.

1- دو قطعه عکس 4*3

2- کپی شناسنامه از همه صفحات

3- کپی کارت ملی

4- اصل پاسپورت و کپی صفحه اول آن

5_ فیش پرداختی به مبلغ 12 میلیون ریال به شماره حساب 5219626918 به نام جامعه الزهرا علیهاالسلام نزد بانک ملت

6_ رضایت‌نامه ولی شرعی و قانونی

نکته 1: طلاب حضوری و کسانی که به صورت حضوری برای ارائه مدارک به جامعه الزهرا مراجعه می‌کنند بایست همراه با سرپرست شرعی و قانونی خود مراجعه کرده و اصل مدارک را هم همراه خود بیاورند.

نکته 2: فرم رضایت نامه طلابی که مدارک خود را از طریق پست ارسال می‌کنند باید دارای مهر گواهی امضای محضری باشد.

نکته 3: کسانی که نمی توانند مدارک خود را به صورت حضوری تحویل دهند آن را از طریق پست به دبیرخانه جامعه الزهرا علیهاالسلام ارسال کنند.

»»»»» دریافت فرم تعهد و رضایت نامه سفر اربعین ««««««