حضور کانون پیام ولایت در نشست سه‌روزه اعضای خانه اندیشه ولایت

رهبر انقلاب

کانون پیام ولایت انجمن علمی‌فرهنگی طلاب جامعه‌الزهرا (سلام‌الله‌علیها) در نشست سه روزه اعضای خانه اندیشه ولایت در مشهد مقدس شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست سه روزه اعضای «خانه اندیشه ولایت» با حضور فرهیختگان و فعالان عرصه ترویج نظام اندیشه ولایت در مشهد مقدس برگزار شد.

کانون پیام ولایت جامعه‌الزهرا (سلام‌الله‌علیها) به عنوان یکی از اعضای خانه اندیشه ولایت، با حضور سرکار خانم مریم حسنی مدیر این کانون در این نشست حضور یافت.

کانون پیام ولایت جامعه‌الزهرا (سلام‌الله‌علیها) به عنوان تنها مجموعه خواهران کشور است که به صورت مستقل، سازمانی و بر اساس اساسنامه مدون، فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی کم‌نظیری را در عرصه بیانات رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) عرضه می‌کند.

«خانه اندیشه ولایت»، تنها تشکیلات کشوری فعال در عرصه نظام اندیشه راقی امامین انقلاب اسلامی است که فعالیت خود را از سال 1396 و با حضور جمعی از سرمایه‌های اندیشه‌ورز در عرصه بیانات رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) آغاز کرده‌اند.