جلسه پیش دفاع از رساله علمی «بررسی تطبیقی توحید ربوبی در تفاسیر المیزان و المنار»

پيش‌دفاع از رساله سطح چهار تفسیر

جلسه پیش‌دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «بررسی تطبیقی توحید ربوبی در تفاسیر المیزان و المنار» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سطح چهار رشته تفسیر و علوم قرآن با موضوع «بررسی تطبیقی توحید ربوبی در تفاسیر المیزان و المنار» با ارائه سرکار خانم سمیه عباسی محبوب دفاع می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجید شمس به عنوان استاد راهنما و حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدرضا امین مشاور این پایان‌نامه هستند؛ همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسین شفیعی دارابی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین مسعود تاج آبادی، داوری این جلسه را به عهده دارند.

این جلسه، روز سه شنبه 16 مهر ساعت 10 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.