همایش دکترین مهدویت به گروه‌ها و مذاهب شیعه توجه ویژه کند

دکترین مهدویت

مسئولان و دست اندرکاران برگزاری همایش دکترین مهدویت با مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود مدنی در دیدار اعضای ستاد برگزاری همایش دکترین مهدویت با اشاره به ضرورت بسط و گسترش فرهنگ مهدویت در جامعه جهانی گفت: باید در این مسیر به هر صورتی گامن برداشت و دل‌ها و جان‌های مردم را برای ظهور حضرت حجت آماده کرد.

وی در ادامه بر استقلال مالی مراکز فرهنگی و حوزوی از بودجه‌های دولتی تاکید کرد و افزود: برای پشت سرگذاشتن مشکلات مالی و بودجه‌ای چاره‌ای نداریم که به این سمت حرکت کنیم و ما در جامعه الزهرا علیهاالسلام گام‌هایی را در این راستا برداشته‌ایم و توصیه‌مان به دیگر مراکز هم همین است.

مدیر جامعه الزهرا بیان داشت: در همایش دکترین مهدویت و در مباحث فراملی به برخی گروه‌ها و مذاهب شیعه مانند علویون و زیدیه توجه ویژه و همایشی مختص این گروه‌ها و مذاهب برگزار کنید.

در ابتدای این دیدار مسئولان برگزاری همایش دکترین مهدویت درباره همکاری و تعامل جامعه الزهرا علیهاالسلام در برگزاری پیش‌نشست‌ها و ارائه مقالات نکاتی را مطرح کردند.