حضور طلاب و اساتید جامعه الزهرا در تجمع ضداستکباری روز 13 آبان

روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

طلاب و اساتید جامعه الزهرا(س) با حضور در مراسم ضداستکباری روز 13 آبان در حرم مطهر حضرت معصومه(س) بار دیگر با آرمانهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب تجدید میثاق می کنند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سیده ربابه داودالموسوی، مدیرکل امور فرهنگی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر عنوان کرد: در چهلمین سالگرد بیرون راندن نماد عینی و کامل استکبار، شیطان بزرگ، آمریکا با تسخیر شجاعانه لانه جاسوسی که به «روز ملّی مبارزه با استکبار جهانی» مزین شده است، اساتید و طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام همگام با امّت حزب اللهِ در تجمع بزرگ 13 آبان حضور حداکثری خواهند داشت.

مدیر اداره کل امور فرهنگی با اشاره به سخن امام خمینی (ره) که  «هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید» گفت: طلاب این موسسه علمی فردا تکبیرگویان و با شعار مرگ بر آمریکا از آموزشگاه به سمت  پایانه خواهند رفت تا در مراسم بزرگداشت 13 آبان در حرم مطهر حضرت معصومه علیهاالسلام شرکت کنند.

گفتنی است، زمان حرکت سرویس‌های نقلیه ساعت 10 صبح از جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به سمت حرم مطهر و ساعت بازگشت 11:45 است.