برگزاری اولین آزمون جامع طلاب سطح چهار مرکز تخصصی فلسفه و کلام

آزمون جامع

اولین آزمون جامع طلاب سطح چهار مرکز تخصصی فلسفه و کلام

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، هفته گذشته اولین آزمون جامع ویژه طلاب سطح چهار رشته حکمت متعالیه ورودی سال ۹۴ در مرکز تخصصی «فلسفه و کلام» جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با حضور ۴ طلبه سطح چهار این رشته در دو قالب کتبی و شفاهی برگزار شد.

در راستای ارزشیابی نهایی توانمندی‌های آموزشی و پژوهشی طلاب سطح ۴، با استناد به آئین‌نامه آموزشی سطح چهار جامعه الزهرا سلام الله علیها، طلاب سطح چهار موظفند پس از اتمام واحدهای آموزشی و کسب میانگین نمرات ۱۶ و قبل از دفاع از رساله علمی در آزمون جامع شرکت و نمره قبولی را کسب کنند.

این آزمون از محتوای پنج درس تخصصی رشته مربوطه است که سه درس به صورت کتبی و دو درس به صورت شفاهی برگزار می‌شود. شرط قبولی در آزمون جامع، کسب حداقل نمره ۱۴ از هریک از دروس و کسب میانگین نمرات حداقل ۱۵ می باشد.