برگزاری نشست بصیرت افزایی «انقلاب اسلامی و پیشرفت‌های علمی در حوزه و علوم اسلامی»

photo_2019-11-18_16-12-13

نشست بصیرت افزایی «انقلاب اسلامی و پیشرفت‌های علمی در حوزه و علوم اسلامی» با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست بصیرت افزایی «انقلاب اسلامی و پیشرفت‌های علمی در حوزه و علوم اسلامی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز چهارشنبه 29 آبان ساعت 10:45 تا ۱۲ با حضور اساتید و طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

در حاشیه این نشست، کتب تألیف و تدوین شده دفتر تدوین متون درسی جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی، سرکار خانم حقانی معاون پژوهش، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیبی، مسئول دفتر تدوین متون و منابع درسی و دیگر مسئولان رونمایی می‌شود.