به همت مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح؛

مسابقه «همپای مالک با امیر کلام» برگزار می‌شود

مسابقه همپای مالک

مسابقه «همپای مالک با امیر کلام» ویژه طلاب مدرسه نیمه‌وقت صبح برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طاهره رهبرپور روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: به مناسبت لیالی قدر و ایام شهادت امیرالمومنین حضرت علی (علیه‌السلام)، مسابقه «همپای مالک با امیر کلام» از سوی واحد تربیتی فرهنگی مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح برگزار می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه نیمه وقت صبح اظهار داشت: این مسابقه به منظور تفکر و تدبر در نهج‌البلاغه و استفاده از گنجینه ارزشمند کلام امیرالمومنین علی (علیه‌السلام) برگزار می‌شود.

رهبرپور افزود: در این مسابقه، ترجمه نامه 53 نهج‌البلاغه که امام علی (علیه‌السلام) در سال 38 هجری قمری به مالك اشتر نوشتند، در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: ضرورت خودسازى، اخلاق رهبرى، پرهيز از غرور و خودپسندى، مردم‌گرايى، حق‌گرايى، ضرورت رازدارى، جايگاه صحيح مشورت، شناخت اقشار گوناگون اجتماعى، روش برخورد با دشمن و هشدارها از جمله محورهای این مسابقه است.