جلسه هم اندیشی مسئولان جامعه الزهرا (س) و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه

جلسه برگزاری

جلسه هم اندیشی مسئولان جامعه الزهرا علیهاالسلام و مسئولان جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه هم اندیشی مسئولان جامعه الزهرا علیهاالسلام ومسئولان جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، برگزار شد.

دراین جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین بارانی، رئیس اداره مکاتبات وپیگیری و خانم اسماعیلی، رئیس اداره امورنخبگان و استعدادهای برتر جامعه الزهرا علیها‌السلام و حجت الاسلام والمسلمین حسینی، کارشناس جامعه نخبگانی و خانم حاجعلی، رئیس اداره بانوان مرکز خدمات حوزه‌های علمیه حضور داشتند.

موضوع این نشست، بررسی خدمات ارائه شده به طلاب استعداد برتر جامعه الزهرا علیهاالسلام، بسترسازی ارائه خدمات بهتر علمی و معیشتی به ایشان و برطرف کردن موانع موجود در فعال بودن پرونده مرکز خدمات آنان بود.