فردا برگزار می شود؛

درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(س) با سخنرانی آیت الله حسینی بوشهری

حسینی بوشهری

مدیرکل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری درس اخلاق ویژه طلاب مراکز و مدارس علمیه این مؤسسه علمی با سخنرانی آیت الله حسینی بوشهری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم «طیبه سادات طباطبایی» روز شنبه در گفتگو با واحد خبر عنوان کرد: درس اخلاق روز یکشنبه، 20 اسفندماه با حضور طلاب مراکز و مدارس علمیه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) بیان داشت: در این جلسه آیت الله «سیدهاشم حسینی بوشهری»، عضو شورای عالی حوزه و عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری به ارائه مطالب اخلاقی خواهد پرداخت.

طباطبایی یادآور شد: درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) روز یکشنبه، 20 اسفندماه ساعت ۱۰ تا ۱۱ در تالار بیداری اسلامی این مؤسسه علمی آموزشی برگزار می‌شود.