برگزاری درس اخلاق اختصاصی ویژه طلاب جدیدالورود

درس اخلاق

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری درس اخلاق اختصاصی ویژه طلاب جدیدالورود خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طباطبایی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: درس اخلاق طلاب جدید الورود جامعه الزهرا علیهاالسلام به طور اختصاصی و جداگانه در هر مدرسه  و با در نظر گرفتن شرایط و اقتضائات طلاب آن مدرسه   برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام گفت: این برنامه تا پایان ترم تحصیلی جاری و همچنین نیمسال دوم سال تحصیلی روزهای یکشنبه ساعت 11 تا 12  در مدارس علمیه و روزهای سه شنبه ساعت 16 تا 17 ویژه طلاب مدرسه علمیه فائزات ادامه دارد.

طباطبایی تصریح کرد: هدف از برگزاری درس اخلاق مجزا ویژه طلاب سال اول، ارتباط حداکثری طلاب با اساتید و تبیین برخی از مهمترین آداب و وظایف طلبگی در ساحت های معنوی، معاشرت خانوادگی و اجتماعی در بدو ورود خواهران به حوزه علمیه است.

وی یادآور شد: درس اخلاق مجزا ویژه طلاب سال اول از روز یکشنبه 10 آذر آغاز شد و «آداب معاشرت»، موضوع اولین جلسه درس اخلاق بود.