بازدید مدیر جامعه الزهرا(س) از خوابگاه حضرت خدیجه(س)

مدیر جامعه الزهرا

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی ضمن بازدید از خوابگاه حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها به بررسی مشکلات طلاب خوابگاهی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام از خوابگاه حضرت خدیجه علیهاالسلام بازدید کرد.

در این بازدید، خانم ارمکان توضیحاتی درباره حضور طلاب ایرانی و بین الملل در مقاطع و سطوح مختلف تحصیلی بخش فارسی، تمهیدیه، کارشناسی، کارشناسی ارشد و غیره ارائه کرد.

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام ضمن بازدید از واحدهای فرهنگی و تربیتی خوابگاه بین الملل و آشنایی با فعالیت آنان، تصریح کرد: نکات اخلاقی و تربیتی نیاز دختران جوان است و که باید از سوی مسئولان خوابگاه مادرانه و دلسوزانه با زبانی نرم و لیّن به طلاب انتقال داده شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی همچنین به موضوع ازدواج طلاب بین الملل، ارائه مشاوره و راهنمایی و غیره اشاره کرد و در ادامه در نشستی صمیمانه با 7 نفر از طلاب بین‌الملل به نمایندگی از 7 ملیت ساحل عاج، آذربایجان، تایلند، هند، پاکستان، امارات و عربستان به گفتگو نشست.

وی توصیه کرد: شما طلاب بیشترین استفاده را از جوانی ببرید تا از برکات آن در سن میانسالی و پیری بهره‌مند شوید.

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام همچنین به بررسی و ارائه راهکارهای مشکلات خوابگاه از جمله مشکلات گرمایشی و سرمایشی، آشپزخانه‌های خوابگاه و غیره پرداخت.