از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س)؛

پیش‌نشست همایش ملی «معنویت‌های نوظهور؛ شاخصه‌ها و نقدها» برگزار می‌شود

پیشینیه معنویت پژوهی در ایران

پیش نشست همایش ملی «معنویت‌های نوظهور؛ شاخصه‌ها و نقدها» با موضوع «پیشینه معنویت‌پژوهی در ایران» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، پیش نشست علمی پژوهشی همایش ملی «معنویت‌های نوظهور؛ شاخصه‌ها و نقدها» با موضوع «پیشینه معنویت‌پژوهی در ایران» به همت معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و با همکاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می‌شود.

در این پیش نشست علمی پژوهشی، دکتر احمد شاکر نژاد، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به تبیین محورهای پیشینه معنویت‌پژوهی در ایران می‌پردازد.

این نشست روز سه شنبه 3 دی ساعت 10:30 تا ۱۲ در طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام تشکیل می‌شود.

اولین همایش ملی «معنویت‌های نوظهور؛ شاخصه‌ها و نقدها» به همت پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در تاریخ ۸ اسفند ۱۳۹۸ در شهر قم برگزار می‌شود.