مراسم یادبود طلبه جامعه الزهرا(س) در خوابگاه حضرت خدیجه(س) برگزار شد

تسلیت

مراسم یادبود خانم پورملانظری، طلبه سطح دو جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور جمع کثیری از طلاب خوابگاهی و مسئولان مدرسه علمیه بینات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم یادبود خانم فرشته پورملانظری، طلبه سطح دو تمام وقت جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از استان فارس که در حادثه تصادف به همراه مادر و خواهر بزرگوارش به لقاء الله پیوست، از سوی اداره امور خوابگاه‌های جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

تعداد زیادی از طلاب خوابگاهی، مسئولان مدرسه علمیه بینات و کارکنان خوابگاه حضرت خدیجه علیهاالسلام در این مراسم حضور داشتند و مجلس ختم برای شادی روح ایشان برگزار شد.

سخنرانی یکی از اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام، ذکر مصیبت اهل بیت علیهم‌السلام، همراه با اقامه نماز وحشت برای این طلبه و مادر و خواهر ایشان از جمله برنامه‌های این مراسم بود.