کارشناس مسئول آموزش و ارزشیابی کارکنان جامعه الزهرا(س) منصوب شد

انتصاب

آقای اسلامی به عنوان «کارشناس مسئول آموزش و ارزشیابی کارکنان» در جامعه الزهرا علیهاالسلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آقای عبدالله اسلامی از سوی آقای براتعلی چراغی، مدیر کل امور اداری و منابع انسانی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به سمت «کارشناس مسئول آموزش و ارزشیابی کارکنان» منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است:

«این جایگاه نقش محوری و راهبردی در بقا و توسعه سازمانی داشته و بار اصلی افزایش بهره‌وری جامعه را بر دوش دارد؛ لذا با تکیه بر نظام جامع آموزش کارکنان، شناخت توانمندی‌ها و قابلیت‌های موجود، تمرکز بر رفع نیازهای آموزشی شغلی، روزآمدسازی و افزایش سطح کیفی سرمایه انسانی و استفاده از تمام ظرفیت‌های سامانه آموزش نسبت به تحقق این مهم همت گمارید».

در این حکم از خدمات و تلاش‌های ارزنده جناب آقای محمدرضا درامامی که پیش از این امور آموزش و ارزشیابی کارکنان را پیگیری می کرد قدردانی شد.