برگزاری نخستین جلسه درس اخلاق در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

درس اخلاق

نخستین جلسه درس اخلاق جامعه الزهرا در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 با سخنرانی آیت الله توکل برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نخستین جلسه درس اخلاق طلاب جامعه الزهرا در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

سخنران این جلسه، آیت‌الله سید رحیم توکل، استاد اخلاق حوزه است که روز یکشنبه 13 بهمن ساعت ۱۱ تا ۱۲ در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

درس اخلاق اختصاصی اساتید نیز با حضور بانو مجتهده گل گیری استاد درس خارج حوزه علمیه خواهران از روز یکشنبه 13 بهمن، یک هفته در میان در سالن جلسات طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی برگزار می‌شود.

جلسات درس اخلاق همچون ترم گذشته، هر هفته روزهای یکشنبه ساعت ۱۱ تا ۱۲ با حضور اساتید و بانوان طلبه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.