جلسه پیش دفاع از رساله علمی «بازخوانی احکام مهر با تکیه بر ماهیت آن»

اطلاعیه دفاعیه سطح 4باموضوع بازخوانی احکام مهریه با تکیه بر ماهیت آن سه شنبه15بهمن ساعت 13

جلسه پیش‌دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «بازخوانی احکام مهر با تکیه بر ماهیت آن» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، رساله علمی سطح چهار رشته فقه و اصول با موضوع «بازخوانی احکام مهر با تکیه بر ماهیت آن» پیش دفاع می‌شود.

سرکار خانم زهرا عزیزاللهی، ارائه دهنده این رساله علمی است، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی علوی قزوینی به عنوان استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسن حیدری به عنوان استاد مشاور این رساله علمی هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا ابراهیمی و حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی مدرسی یزدی، داوری این رساله را به عهده دارند.

این جلسه، روز سه شنبه 15 بهمن ساعت 13 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.