جلسه دفاع از رساله علمی «میدان معنایی حق و باطل از دیدگاه قرآن کریم» برگزار می‌شود

اطلاعیه دفاعیه سطح 4باموضوع میدان معنایی حق و باطل از دیدگاه قرآن کریم یکشنبه20بهمن ساعت 10

جلسه دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «میدان معنایی حق و باطل از دیدگاه قرآن کریم» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، رساله علمی سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی با موضوع «میدان معنایی حق و باطل از دیدگاه قرآن کریم» دفاع می‌شود.

سرکار خانم راضیه سادات سیدخراسانی، ارائه دهنده این رساله علمی است، حجت‌الاسلام والمسلمین علی فتحی به عنوان استاد راهنما و جناب آقای دکتر محسن قاسم پور به عنوان استاد مشاور این رساله علمی هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین شفیعی دارابی و حجت‌الاسلام والمسلمین محمد رکعی، داوری این رساله را به عهده دارند.

این جلسه، روز یکشنبه 20 بهمن ساعت 10 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.