دوره‌های آموزشی زمستان 98 اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی آغاز شد

اداره آموزش های مهارتی فرهنگی

دوره‌های آموزشی زمستان 98 اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی با ثبت نام 500 طلبه در 48 دوره آموزشی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم نیره قاسمی‌زادیان روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر از آغاز چهاردهمین ترم آموزشی اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی خبر داد.

رئیس اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی گفت: ترم زمستان اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی، بلافاصله پس از اتمام مهلت ثبت‌نام و از تاریخ 12 بهمن شروع شد.

قاسمی زادیان افزود: این ترم شامل 48 دوره آموزشی است که در قالب 5 دپارتمان ادبیات، هنرهای تجسمی، هنرهای دستی، فن‌آوری و اطلاعات و مهارت‌های زندگی به طلاب ارائه شده است.

وی تصریح کرد: حدود 500 نفر از طلبه‌های جامعه‌الزهرا علیهاسلام در این دوره ثبت‌نام کردند.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعت اداری با شماره‌های 32112332 و 32112445 تماس بگیرند.