از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا (س)؛

روند درخواست برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی حوزوی اعلام شد

کرسی های آزاداندیشی4

روند درخواست برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی حوزوی ویژه اساتید، پژوهشگران و طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم ریحانه حقانی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام با همکاری مرکز مدیریت حوزه های علمیه از سال 97 تاکنون به برگزاری 9 کرسی آزاداندیشی ثبت شده در دبیرخانه کرسی‌های آزاداندیشی حوزه‌های علمیه اقدام کرده است.

معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: از تمامی اساتید، پژوهشگران و طلاب علاقه‌مند دعوت می‌شود جهت برگزاری کرسی آزاداندیشی؛ فرم درخواست خود را تکمیل و همراه با فایل اثر به همراه رزومه علمی متقاضی و استاد ناقد را به ایمیل پژوهش به نشانی  pajohesh@jz.ac.irارسال کنند.

حقانی با بیان اینکه تا کنون برای 7 عنوان از کرسی‌های آزاداندیشی برگزار شده، گواهی صادر شده است، گفت: کمیته مرکزی کرسی‌های آزاداندیشی حوزه‌های علمیه به برگزارکنندگان کرسی آزاد اندیشی از جمله ارائه‌دهنده، اساتید ناقد و دبیرکرسی، گواهی معتبر اعطا می‌کند.

وی یادآور شد: علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با اداره پشتیبانی پژوهش به شماره تلفن 32112176 تماس بگیرند.

دانلود فرم کاربرگ 1 - درخواست برگزاری کرسی آزاداندیشی (ورد)

دانلود فرم کاربرگ 1 - درخواست برگزاری کرسی آزاداندیشی (پی‌دی‌اف)