اطلاعیه شماره 3؛

اطلاعیه ویژه دانش پژوهان زبان فارسی و طلاب تمهیدیه

آموزش از راه دور

معاونت آموزشی تربیتی با انتشار اطلاعیه ای محدوده دروسی که تا پایان اسفندماه به صورت غیرحضوری برگزار می شود را برای دانش پژوهان زبان فارسی و طلاب تمهیدیه اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، متن این اطلاعیه بدین شرح است:

به منظور رعایت نکات بهداشتی و حفظ سلامت در شرایط فعلی کشور و با توجه به ضرورت استمرار فعالیتهای آموزشی و پیشرفت دروس، به اطلاع می رساند برنامه تحصیلی این دسته از دانش پژوهان و طلاب تا پایان اسفندماه به شرح ذیل می­باشد:

1- ادامه تحصیل دانش پژوهان زبان فارسی به صورت مجازی و آنلاین می­باشد.

2- شیوه تحصیل طلاب تمهیدیه به صورت غیرحضوری و با استفاده از سامانه محتوا خواهد بود.قابل ذکر است که فایل‌های صوتی برخی از دروس در سامانه محتوا موجود است و باقی دروس به مرور توسط اساتید، ضبط و در سامانه محتوا، بارگذاری خواهد شد.

3- طلاب باید دروس را طبق محدوده تعیین شده تا پایان اسفند ماه به اتمام برسانند.

4- ادامه تدریس بعد از تعطیلات نوروز بر اساس محدوده اعلام شده، اجرا خواهد شد. لذا طلاب به اتمام محدوده اهتمام ورزند.

5- فایل‌های صوتی و تصویری صرفاً جهت استفاده‌ی شخصی طلاب می‌باشد و در اختیار دیگران قرار دادن مجاز نمی‌باشد.

6- کد کاربری و رمز عبور به سامانه محتوا و سامانه آموزش مجازی همان کد و رمز عبور به سامانه دانش پژوهان می‌باشد.

7- دانش پژوهان و طلاب گرامی می توانند برای رفع ابهامات و مشکلات با مرکز زبان فارسی تماس حاصل فرمایند.

جهت دریافت جدول محدوده دروس اینجا کلیک کنید.

جهت ورود به سامانه محتوا اینجا کلیک کنید.

جهت ورود به سامانه آموزش مجازی اینجا کلیک کنید.

******************

اطلاعیه شماره 1