فراخوان ثبت فعالیت‌های تبلیغی طلاب و مبلغان جامعه‌الزهرا(س) در فضای مجازی

فضای مجازی

معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای از طلاب و مبلغان فعال در فضای مجازی خواست تا فعالیت‌های تبلیغی خود در ماه مبارک رمضان را در سامانه شمیم ثبت کنند.

به گزارش روابط عمومی، معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام در پی انتشار اطلاعیه طرح شیوه‌های تبلیغ طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در فضای مجازی همزمان با ماه مبارک رمضان، اطلاعیه ای صادر کرد که متن آن به شرح ذیل است:

«امروز قوّت در فضای مجازی حیاتی است.» (بیانات رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی در نوروز 99)

با توجه به گسترش سطح فعالیت عمومی در فضای مجازی و نیاز جامعه به حضور فعال مبلغان در این عرصه، در صورت داشتن هرگونه فعالیت فرهنگی تبلیغی در فضای مجازی (آموزش قرآن و ادعیه، بیان احکام، تفسیر، سخنرانی، نکات معارفی و اخلاقی، سبک زندگی و غیره) لطفا تا ساعت 24 روز جمعه 12 اردیبهشت فعالیت خود را در سامانه شمیم به نشانی https://shamim.jz.ac.ir قسمت فعالیت مجازی (جدید) ثبت نمایید.

توجه: هرگونه فعالیت مجازی به عنوان امتیاز ویژه ثبت و برای ادامه همکاری با شما بسیار موثر خواهد بود.