کودکان مهدکودک شکوفه‌های بهار به همراه خانواده ها گل کاشتند:

اهدای 110 بسته فرهنگی کودکانه در رزمایش کمک مؤمنانه

اهدای بسته های معیشتی در روزهای کرونا

اهدای 110 بسته فرهنگی کودکانه از سوی کودکان مهدکودک شکوفه‌های بهار در رزمایش کمک مؤمنانه به فرزندان خانواده‌های آسیب دیده از شیوع کرونا اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی، 110 بسته فرهنگی کودکانه شامل کتاب و تنقلات از سوی کودکان مهدکودک شکوفه‌های بهار به همراه خانواده‌های آنان به فرزندان خانواده‌های آسیب دیده از شیوع کرونا اهدا شد.

رزمایش کمک مؤمنانه با رمز «یا زهرا علیهاالسلام» از سوی اداره کل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام و با همراهی بخش‌های مختلف جامعه الزهرا علیهاالسلام از جمله مهدکودک شکوفه‌های بهار، معاونت فرهنگی تبلیغی، معاونت اداری مالی، خیرین و با حضور بانوان طلبه جهادی اجرا می‌شود.

در این طرح، بنا بر عمل به امر خداپسندانه یاری و همدلی با دیگر اقشار جامعه، ۱۱۰ بسته معیشتی شامل برنج، مرغ، روغن، چای، رب، حبوبات و غیره به همراه یک کارت هدیه تهیه و توزیع شد.

در کنار این بسته‌های معیشتی، بسته‌های کودک شامل کتاب و تنقلات از سوی خانواده‌های مهدکودک شکوفه‌های بهار تهیه و برای فرزندان خانواده‌های مورد نظر ارسال شد.

خیرین جهت کمک‌های نقدی می‌توانند به روش‌های ذیل عمل کنند»

۱-         کمک به خانواده جامعه الزهرا علیهاالسلام (طلاب و ...)

-           شماره حساب: ۵۲۲۳۰۴۳۰۰۰  به نام جامعه الزهرا علیهاالسلام

-           شماره کارت: ۶۱۰۴۳۳۷۵۲۶۰۶۸۰۲۶

۲-         کمک به اقشار مختلف

-           شماره حساب‌ ۰۱۷۶۷۶۱۷۱۷۰۰۳  بنام خیرین جامعه الزهرا علیهاالسلام

-           شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۵۹۹۰۸۲۸۱۶

علاقه‌مندان برای تهیه بسته‌های فرهنگی کودکانه می‌توانند فیش واریزی خود را به شماره تماس ۰۹۳۷۱۴۰۴۸۱۰ ارسال کنند.

دریافت تصویر خبر