پیام قدردانی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مدیر جامعه الزهرا(س)

سردار سلامی

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی به حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی، توفیقات مزید در پیشبرد اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را خواستار شد.

به گزارش روابط عمومی، در پی ارسال پیام تبریک حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت «پرتاب ماهواره نور»، سرلشکر حسین سلامی در پاسخ، پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح ذیل است:

«برادر گرامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سیدمحمود مدنی،

مدیر محترم جامعه الزهرا علیهاالسلام

سلام علیکم

بدینوسیله از پیام تبریک جنابعالی به مناسبت «پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور» صمیمانه تقدیر و تشکر می نمایم. اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات خالصانه شما در ایام و لیالی ماه مبارک رمضان؛ از خداوند منان در سایه عنایات خاصل حضرت بقیةالله‌الأعظم عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف و زعامت مدبرانه رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه ای مدظله العالی برایتان توفیقات مزید ایشان در پیشبرد اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسئلت می نمایم.

سرلشکر پاسدار حسین اسلامی

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی».

گفتنی است؛ مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در پیام تبریکی به سردار سلامی، پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نور از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را باعث افزایش اقتدار و آشکار شدن هرچه بیشتر توان نظامی و دانش فضایی ایران در جهان دانست.

دریافت تصویر خبر

نامه سردار سلامی به مدیر جامعه الزهرا