تمدید مهلت شرکت در سومین جشنواره کتاب سال سبک زندگی

سومین جشنواره کتاب سبک زندگی

مهلت شرکت در سومین جشنواره کتاب سال سبک زندگی (ویژه پایان‌نامه‌ها و رساله‌های برتر) تا پایان خرداد تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، مهلت شرکت در سومین جشنواره ملی کتاب سال سبک زندگی تا پایان خرداد تمدید شد.

این جشنواره از سوی دفتر تبلیغات اسلامی، دانشگاه باقرالعلوم(علیه‌السلام)، پژوهشگاه علوم و فرهنگ، دانشگاه‌های سراسر کشور، مراکز حوزوی و پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این جشنواره، ایجاد بانک علمی و اطلاعاتی از مطالب سبک زندگی و ایجاد ادبیات و گفتمان علمی و عمومی در این مقوله و در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی حوزه‌ مطالعاتی سبک زندگی اسلامی-ایرانی است.

سال‌های گذشته و در گام‌های اول و دوم، برگزاری جشنواره با تمرکز بر روی کتب بوده و در گام سوم، فراخوان بر رساله ها و پایان‌نامه‌ های مراکز حوزوی و دانشگاهی متمرکز است. در این مرحله رویکرد جشنواره بر کلیات سبک زندگی بوده و مراحل بعدی بر موضوعات فرعی متمرکز خواهد بود.

محور امسال این جشنواره بر روی کلیات سبک زندگی است و در سال‌های آینده بر گستره و موضوعات سبک زندگی معطوف خواهد بود.

علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه سومین جشنواره کتاب سال سبک زندگی به نشانی قم، پردیسان، دانشگاه باقرالعلوم(ع)، اداره پژوهش، طبقه اول، اتاق ۱۳۸ ارسال و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی  http://bou.ac.ir/Portal/Home مراجعه کنند و یا با تلفن ۳۲۱۳۶۶۳۳ با پیش شماره ۰۲۵ تماس بگیرند.

دریافت تصویر خبر