بازگشایی مجدد مهد کودک شکوفه‌های بهار

مهدکودک شکوفه های بهار

مهد کودک شکوفه‌های بهار جامعه الزهرا علیهاالسلام با دریافت مجوز ستاد ملی کرونا و موافقت سازمان بهزیستی بازگشایی شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم فاطمه ازناوی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: فعالیت مهد کودک شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه الزهرا علیهاالسلام با دریافت مجوز ستاد ملی کرونا و موافقت سازمان بهزیستی از تاریخ 24خرداد، به طور رسمی و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی آغاز شده است.

رئیس مهد شکوفه‌های بهار با اعلام این خبر، افزود: مهد کودک شکوفه‌های بهار با ظرفیت محدود و با اولویت پذیرش فرزندانِ کارمندان آغاز به کار کرده است و تمامی پروتکل‌های بهداشتی را جهت حفظ سلامت کودکان اجرا می‌کند.

ازناوی خاطر نشان کرد: در حال حاضر امکان پذیرش فرزندان طلاب نیز میسر شده است و طلاب می‌توانند برای ثبت نام و جهت کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 7 تا14 با شماره تلفن 32112419 تماس بگیرند.

دریافت تصویر خبر