ارائه خدمات غیرحضوری کتابخانه آستان مقدس حضرت معصومه به طلاب و اساتید

کتابخانه آستان حضرت معصومه

کتابخانه آستان مقدس حضرت معصومه علیهاالسلام در زمینه های مختلف به پژوهشگران خدمات غیرحضوری ارائه می‌کند.

به گزارش روابط عمومی، کتابخانه آستان مقدس حضرت معصومه علیهاالسلام به صورت قفسه باز در دو بخش خواهران و برادران خدمات منابع کتابی، دیجیتال و مجازی ارائه می‌کند. این کتابخانه به منظور توسعه و استفاده حداکثری از خدمات کتابخانه برای پژوهشگران، دانشجویان، محققان و طلاب سطح 2 به بالا، مجاوران و زائرانی که به منابع اطلاعاتی به صورت قفسه باز، مجازی، دیجیتال و از راه دور نیاز دارند شرایط لازم را فراهم کرده است.

تالار مرجع، نرم افزارهای امانی، اینترنت پژوهشی، مطبوعات روز و ارائه تصاویر نسخ خطی و کتب قدیمی از دیگر خدمات این مرکز علمی فرهنگی است.

علاقه‌مندان می‌توانند با تکمیل فرم الکترونیکی عضویت در سایت کتابخانه به نشانی http://lib.amfm.ir   و بارگذاری عکس پرسنلی، تصویر کارت ملی، شناسنامه و کارت شناسایی سطح دو حوزه و بالاتر برای بهره‌مندی از خدمات این کتابخانه ثبت نام و پس از دریافت پیامک تایید هویت، به صورت حضوری به کتابخانه مراجعه کنند.