پیام تسلیت مدیر جامعه الزهرا در پی درگذشت سرکار خانم بهشتی/ او نمونه بارز یک بانوی عالم و مهذب بود

بهشتی حج و زیارت

حجت الاسلام والمسلمین مدنی درگذشت سرکار خانم بهشتی استاد باسابقه و عضو هیات امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی، متن این پیام تسلیت بدین شرح است:

انالله و انا الیه راجعون

درگذشت استاد ارجمند جامعه الزهرا سلام الله علیها سرکار خانم بهشتی از اعضای هیات امنا و اساتید با سابقه این موسسه علمی موجب تاثر شد.
این بانوی عالمه با بیش از چند دهه سابقه تدریس و تلاش علمی در حوزه علمیه نمونه بارز یک بانوی فاضل و عالم و مهذب و متقی بود.
عضویت در هیئت امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام، تدریس در دانشگاه فرهنگیان ، مدیریت گروه علمی تبلیغ در جامعه و همکاری مستمر با بعثه رهبر معظم انقلاب اسلامی در امور حج و زیارت بخشی از فعالیت های وی در عرصه تعلیم و تعلم و تبلیغ و ترویج معارف مکتب اهل بیت علیهم السلام است.
اینجانب درگذشت این بانوی فداکار را به طلاب و اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام، دوستان و آشنایان و شاگردان و خانواده ایشان به ویژه همسر مکرم شان حجت الاسلام والمسلمین برکتین تسلیت عرض کرده و از خداوند منان برای ایشان علو درجات و همجواری با اولیاء الهی و برای بازماندگان صبر و اجر فراوان مسالت دارم.
عاش سعیدا و مات سعیدا
روحش شاد و میهمان سفره با کرامت حضرت صدیقه طاهره علیهاالسلام