بازدید مدیر جامعه الزهرا از مرکز آموزش‌های غیرحضوری و مجازی

بازدید از مجازی

حجت الاسلام والمسلمین مدنی ضمن بازدید از مرکز آموزش‌های غیرحضوری و مجازی از تلاش‌های همکاران این بخش قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی در بازدید از مرکز آموزش‌های غیرحضوری و مجازی با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در این بخش گفت: هرچند در بخش غیرحضوری و مجازی با کمبود زیرساخت‌ها و نبود نیروی انسانی کافی مواجهیم ولی تلاش‌های صورت گرفته در این بخش باعث به ثمر نشستن نتایج خوبی شده است.

در ادامه برخی مسائل مرتبط با طلاب غیرحضوری و مجازی مطرح و تدابیر لازم برای رفع و برطرف شدن آنها اتخاذ شد.

همچنین سرکار خانم حاجی پور، مدیر مرکز غیرحضوری و مجازی با تشکر از حمایت‌های صورت گرفته از این بخش، کمبود نیروی انسانی و تاخیر در ارائه برنامه‌های آموزشی را از مهمترین مشکلات پیش روی این مرکز عنوان کرد و خواستار توجه بیشتر برای رفع آنها شد.

وی در پایان گزارشی از عملکرد و فعالیت‌های صورت گرفته در مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی ارائه داد.