امسال نیامدیم اما دلمان پیش شماست

خط حزب‌الله ۲۵۷ | مشتاقی و محرومی

خط حزب الله 257

شماره دویست‌وپنجاه‌و‌هفتم هفته‌نامه خط حزب‌الله با عنوان «مشتاقی و محرومی» منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) از راه رسید اما کرونا مانند بسیاری دیگر از مراسماتی که باعث لغو آنها شد اینبار باعث لغو پیاده‌روی بزرگ اربعین شد. توصیه رهبر انقلاب درباره‌ی عدم شرکت در پیاده‌روی اربعین امسال جهت جلوگیری از شیوع هرچه بیشتر این بیماری توصیه‌ای هوشمندانه و شجاعانه بود که باعث شد عاشقان حضرت سیدالشهدا از رفتن به این مراسم عظیم انصراف دهند. خط حزب الله در سخن هفته‌ی این شماره‌ی خود به مبانی این تصمیم عقلائی و شجاعانه پرداخته است.

در سال‌های گذشته هر چه به ایام اربعین حسینی که نزدیک‌تر می‌شدیم، بانگ رحیل به‌سوی کربلای امام حسین علیه‌السلام بیشتر و بلندتر در فضای کشور طنین می‌افکند و مشتاقان، هر کدام در پی تهیه و تمهید مقدمات سفر بودند. دل‌ها برای زیارت، بیشتر از گذشته می‌تپید و لحظه وصال را انتظار می‌کشید.

امسال اما تکلیف در ماندن است و عمل به دستورات بهداشتی، نشریه خط حزب‌الله به همین مناسبت، برای اولین بار بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار گروهی از زائران کربلا را منتشر می‌کند که در اولین سال‌های بازگشایی راه زائران پس از ۲۰ سال بسته بودن آن و در دوران حاکمیت صدام  ایراد شده است.

اربعین حسینی جدا از سنت پیاده‌روی و گردهمایی شیعیان، خود دارای ابعاد گوناگون و نقطه‌شروع بسیاری از اهداف و برنامه‌های خاندان آل‌الله  بعد از شهادت سیدالشهدا است.  خط حزب‌الله در اطلاع‌نگاشت این شماره خود به مرور این ویژگی‌ها از منظر رهبر انقلاب پرداخته است که خواندن آن به مخاطبان این نشریه توصیه می‌گردد.
دیگر بخش‌های نشریه خط حزب‌الله به شرح زیر است:

خلاصه نهضت حسینی/ زیارت اربعین

مقدمات روی کار آمدن دولت جوان حزب‌اللهی چیست؟/ دولت جوان انقلابی

حکومت باید دست مثل کسانی که شیعه سید الشهدا هستند باشد/ کلام امام

مراقب انگیزه‌هایتان باشید/ حزب الله این است

زینب کبری نسخه اصلی رفتار مادران شهدای ماست/ خانواده ایرانی

با نام امام حسین از مشکلات عبور خواهیم کرد/ عکس نوشت

اگر راه کربلا باز بود.../ مسئله روز

طبق رسم هفتگی خط حزب‌الله، شماره این هفته به برکت خون شهدا به شهید مجید پازوکی تقدیم می‌شود.

برای دسترسی به آرشیو نشریه می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.

دریافت «خط حزب‌الله» نسخه‌ی مطالعه | دریافت نسخه‌ی چاپ