از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س)؛

نشست «بحران‌های اجتماعی و کنش‌گری سایبری و روحانیت» برگزار می‌شود

روز ششم هفته پژوهش

نشست علمی پژوهشی «بحران‌های اجتماعی و کنش‌گری سایبری و روحانیت» با با حضور دکتر رحیمی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی پژوهشی «بحران‌های اجتماعی و کنش‌گری سایبری و روحانیت» در ششمین روز هفته پژوهش از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

«بانوان، پژوهش، جهش تولید»، شعار هفته پژوهش در جامعه الزهرا علیهاالسلام است و ششمین روز هفته پژوهش به عنوان «پژوهش، فجاری و اثربخشی اجتماعی» نامگذاری شده است.

در نشست علمی پژوهشی «بحران‌های اجتماعی و کنش‌گری سایبری و روحانیت»، جناب آقای دکتر داوود رحیمی به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز پنجشنبه 27 آذر ساعت 9 تا 10:30 به صورت آنلاین برگزار می‌شود و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb/yoy۸۹۷ در این نشست شرکت کنند.