تجلیل مدیر مدرسه علمیه فائزات از پزشک و پرستار درمانگاه جامعه‌الزهرا(س)

تجلیل از پرستار و پزشک جامعه

مدیر وهمکاران مدرسه علمیه فائزات به مناسبت ولادت حضرت زینب و روز پرستار از پزشک و پرستار درمانگاه جامعه الزهرا علیهاالسلام تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم رستمی مدیر مدرسه علمیه فائزات به همراه جمعی از کارکنان در آستانه سالروز ولادت حضرت زینب کبری علیهاالسلام و روز پرستار با حضور در درمانگاه جامعه الزهرا علیهاالسلام از تلاش‌های صادقانه پزشک وپرستار این درمانگاه تجلیل کردند.

مدیر مدرسه علمیه فائزات در این دیدار ضمن تبریک میلاد حضرت زینب کبری علیهاالسلام و بزرگداشت روز پرستار، اظهار داشت: پرستاری شغلی است سراسر عشق و علاقه وکسی که این عشق را نداشته باشد، قطعا نمی‌تواند در این جایگاه دوام بیاورد.

رستمی در ادامه افزود: زحمت کارکنان  وکادر پزشکی به ویژه در این دوران شیوع بیماری کرونا قابل جبران نخواهد بود و اجر وثواب الهی را به دنبال خواهد داشت.

وی در پایان به پاس فداکاری و ایثار پزشک وپرستار این مجموعه، شاخه گل وهدیه ای به رسم یادبود به آنان تقدیم کرد.