تمدید ارسال مقالات به همایش «مطالعات تطبیقی قرآن‌پژوهی با رویکرد بررسی اندیشه‌های تفسیری آیت الله جوادی آملی»

همایش ملی مطالعات تطبیقی قرآن پژوهشی اندیشه های تفسیری آیت الله جوادی آملی

ارسال مقالات به همایش ملی «مطالعات تطبیقی قرآن پژوهی با رویکرد بررسی اندیشه‌های تفسیری مفسر بزرگ جهان اسلام آیت الله جوادی آملی مدظله‌العالی» تا 15 فروردین 1400 تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، اولین همایش ملی «مطالعات تطبیقی قرآن‌پژوهی با رویکرد بررسی اندیشه‌های تفسیری آیت‌الله جوادی‌آملی» در موضوعات مختلف قرآنی و در مقایسه با آرای سایر مفسران شیعه و سنی، جریان‌ها و مکاتب تفسیری و غیره برگزار می شود.

این همایش به همت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم(دانشکده علوم قرآنی تهران) و با مشارکت مراکز و نهادهای حوزوی از جمله  جامعه الزهرا(س)، موسسه علوم وحیانی اسراء، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)، حوزه علمیه بانو امین، حوزه علمیه کوثر، انحمن علمی قرآن و عهدین ایران، انجمن علمی قرآن و تحول علوم تهران، دانشگاه مالک اشتر، دانشگاه شهید رجائی، دانشکده اصول الدین تهران و دانشگاه تربیت مدرس  برگزار می‌شود.

محورهای همایش شامل «بررسی تطبیقی مبانی تفسیری آیت‌الله جوادی آملی با مبانی تفسیری علامه طباطبائی و سایر مفسران شیعه و سنی»، «بررسی تطبیقی آرای تفسیری آیت‌الله جوادی آملی با آرای سایر مفسران شیعه و سنی در گستره موضوعات مختلف قرآنی»، «بررسی آرای تفسیری آیت‌الله جوادی آملی در نقد و تحلیل جریان های نو اندیشی دینی»، «بررسی آرای تفسیری آیت‌الله جوادی آملی در نقد و تحلیل آرای مستشرقان»، «بررسی آرای تفسیری آیت‌الله جوادی آملی در نقد و تحلیل جریان های سلفی و تكفیری» و سایر موضوعات و مباحث تطبیقی در پرتو اندیشه های تفسیری آیت‌الله جوادی آملی هستند.

آخرین مهلت ارسال مقالات برای این همایش ۱۵ فروردین‌ماه  ۱۴۰۰ است و طلاب جامعه الزهراسلام الله علیها جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت همایش به نشانی اینترنتی http://olomquran.ir مراجعه کنند و  یا با دبیرخانه جامعه الزهرا سلام الله علیها 32112176-025 ، ساعت 8-12تماس بگیرند.

گفتنی است؛ پیرو تفاهم نامه جامعه الزهرا علیهاالسلام با دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، سرکار خانم فهیمه معصومی به عنوان نماینده این فراخوان از جامعه الزهرا علیهاالسلام است.