دسترسی پژوهشگران به پایان‌نامه‌های ایرانداک

ایرانداک

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) با راه اندازی سامانه گنج (پایگاه اطلاعات علمی ایران)، امکان دسترسی کاربران به پایان‌نامه‌های موجود در این سامانه را فراهم کرده است.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)، در نسخه آزمایشی سامانه گنج (پایگاه اطلاعات علمی ایران) به آدرس https://ganj-beta.irandoc.ac.ir امکان دسترسی کاربران به متن کامل پایان‌نامه‌هایی که مدت معینی از تاریخ دفاع آن‌ها گذشته باشد، فراهم کرده است.

بنابر گزارش معاونت پژوهش، پژوهشگران می‌توانند هر هفته، پنج عنوان پایان‌نامه را به صورت رایگان از این سامانه دریافت کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند با مطالعه فایل راهنما، نسبت به ثبت‌نام خود در این پایگاه اقدام کرده و از این امکان بهره‌مند شوند.

جهت مشاهده دفترچه راهنمای ورود و عضویت در ایرانداک و سامانه گنج، این پیوند را فعال کنید.