روز دوشنبه 22 مردادماه؛

آغاز کلاس‌های ترم تابستان آنلاین

ترم تابستان آنلاین

مدیر مدرسه علمیه تمام وقت خوابگاهی از آغاز کلاس‌های ترم تابستان آنلاین با حضور بیش از 250 طلبه حضوری عمومی در هفته جاری خبرداد.

به گزار ش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم نرگس خداشناس روز شنبه در گفتگو با واحد خبر با اشاره به ثبت نام و انتخاب واحد طلاب دوره عمومی حضوری در کلاس‌های ترم تابستان ۹۷، عنوان کرد: بیش از 250 نفر از طلاب حضوری در ترم تابستان آنلاین ثبت نام کردند.

مدیر مدرسه علمیه تمام وقت خوابگاهی افزود: کلاس های ترم تابستان مجازی (آنلاین) از روز دوشنبه 22 مردادماه آغاز می‌شود و تا 7 شهریورماه ادامه دارد.

خداشناس یادآور شد: در این ترم، 6 ماده درسی شامل تاریخ انقلاب اسلامی، صرف کاربردی، تاریخ ائمه، تاریخ تشیع، خانواده در اسلام و دانش حدیث ارائه شده است.

وی تصریح کرد: امتحانات دروس آنلاین در بازه زمانی 10 تا 12 شهریورماه به صورت مجازی برگزار می‌شود.

جهت آشنایی با شیوه شرکت درکلاس‌ها این پیوند را فعال کنید.

برنامه ترم تابستان آنلاین