اداره دانش آموختگان جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

مراسم افتتاحیه مجازی دوره آموزشی «زمزمه توحید»

دوره آموزشی زمزمه توحید 2

مراسم افتتاحیه مجازی دوره آموزشی «زمزمه توحید» با ثبت نام بیش از ۲۰۰ طلبه و فارغ التحصیل جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، مراسم مجازی افتتاحیه دوره آموزشی «زمزمه توحید» از سوی اداره دانش آموختگان جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این دوره آموزشی که با هدف توانمندسازی طلاب و فارغ التحصیلان در پاسخگویی به شبهات اعتقادی در برنامه‌های تبلیغی، حقیقی و مجازی در دستور کار قرار گرفته، بیش از 200 طلبه و فارغ التحصیل جامعه الزهرا علیهاالسلام ثبت نام کردند.

در این مراسم که روز شنبه 4 بهمن ساعت 10 به صورت مجازی برگزار می‌شود، دکتر حسین صادقی به تبیین اهداف و ضرورت های مباحث دوره می‌پردازد.

شرکت‌کنندگان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/r2eca1fvik1z در برنامه شرکت کنند.

دوره آموزشی «زمزمه توحید» با محوریت مباحث اعتقادی و رویکرد شبهه محوری در سه بخش «مبدأشناسی و معادشناسی»، «دین و نبوت» و «امام‌شناسی» تشکیل می‌شود.

شرکت‌کنندگان در این دوره در صورت شرکت مستمر در جلسات و ارسال پاسخ سؤالات هر جلسه، گواهی پایان دوره دریافت می‌کنند.