برگزاری کرسی آزاداندیشی «جلوه قدرت الهی در بیماری های فراگیر با محوریت کرونا»

کرسی آزاد اندیشی 15

کرسی آزاداندیشی «جلوه قدرت الهی در بیماری های فراگیر با محوریت کرونا» با ارائه استاد ماهروزاده برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کرسی آزاداندیشی «جلوه قدرت الهی در بیماری های فراگیر با محوریت کرونا» الحدیث» از سوی معاونت پژوهش با همکاری گروه علمی پژوهشی تفسیر پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

سرکار خانم دکتر طاهره ماهروزاده، استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام و عضو هیأت علمی مجتمع آموزش عالی بنت الهدی، ارائه دهنده این کرسی آزاداندیشی است.

سرکار خانم دکتر مرضیه حسینی کاشانی به عنوان استاد ناقد و سرکار خانم خدیجه حسین زاده به عنوان دبیر علمی در این نشست حضور دارند.

این کرسی روز یکشنبه 17 اسفند ساعت 10 تا 12 در سالن جلسات پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود و علاقه مندان از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy می توانند در این کرسی آزاداندیشی شرکت کنند.