شرایط ویژه معافیت از آزمون «رشته تبلیغ با گرایش حج»

رشته تبلیغ با گرایش حج و زیارت

شرایط ویژه معافیت از آزمون «رشته تبلیغ با گرایش حج» ویژه پذیرش سطح سه آزمون ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ جامعه الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، شرایط ویژه معافیت از آزمون «رشته تبلیغ با گرایش حج» ویژه پذیرش سطح سه آزمون ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ جامعه الزهرا علیهاالسلام از سوی اداره سنجش و پذیرش معاونت آموزشی تربیتی این مؤسسه علمی حوزوی اعلام شد.

بر اساس این اطلاعیه، آن دسته از داوطلبانی که دارای مدرک سطح سه حوزه هستند، می‌توانند در طرح پذیرش بدون آزمون رشته «تبلیغ با گرایش حج» شرکت نمایند.

بر این اساس، پذیرش این افراد تنها بر اساس مصاحبه علمی و عمومی (گزینشی) صورت می‌گیرد.

توجه: داوطلبان دارای شرط فوق، لازم است همانند سایر داوطلبان نسبت به خرید کارت آزمون سطح سه و ثبت نام در رشته «تبلیغ با گرایش حج» اقدام نمایند. برای کسب اطلاع بیشتر به دفترچه راهنمای آزمون سطح سه مراجعه نمایید.