انتصاب «سرپرست گروه علمی آموزشی تبلیغ جامعه الزهرا(س)»

انتصاب 114

خانم رامشک به عنوان «سرپرست گروه علمی آموزشی تبلیغ جامعه الزهرا علیهاالسلام»منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد دیانی طی حکمی، خانم فاطمه رامشک را به سمت «سرپرست گروه علمی آموزشی تبلیغ جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است:

«تربیت طلاب و فضلای توانمند و صاحب اندیشه در دنیای پرشبهه معاصر با توان تبیین و تبلیغ آموزه‌های بلند وحیانی و ولایی و توان پژوهش، تدریس و مدیریت مرهون مطالعات عمیق، برنامه ریزی صحیح و اجرای شایسته و مناسب برنامه‌ها است.

نقش گروه علمی آموزشی در انجام این مهم، نقشی بی‌بدیل و ارجمند است که امید است با استعانت از خدای مهربان و توکل بر او و توسل به ساحت قدسی سرور زنان عالمیان حضرت صدیقه طاهره علیهاالسلام در فعال‌سازی و تحول‌بخشی همه ساحت‌های مسئولیت گروه موفق باشید».

همچنین در این حکم، از خدمات ارزشمند مرحومه حاجیه خانم بهشتی که پیش از این، عهده‌دار این مسئولیت بود، تجلیل شد.