آغاز ثبت نام دوره دوم تابستان آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی

ترم دوم تابستان زبان هدی

مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی از آغاز ثبت نام ترم‌های دوره دوم تابستان ویژه رده سنی 8 سال به بالا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم فهیمه باغ شیخی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: ثبت نام دوره دوم تابستان آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی از هم اکنون آغاز شده و تا 6 مرداد ادامه دارد.

مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی با بیان اینکه این دوره به صورت مجازی و آنلاین برگزار می‌شود، گفت: این دوره شامل مکالمه زبان‌های انگلیسی، عربی، اسپانیایی، فرانسه، کره، آلمانی و چینی است.

وی خاطرنشان کرد: کلاس ها از 16 مرداد آغاز می‌شود و اواخر شهریور به پایان می‌رسد.

باغ شیخی یادآور شد: علاقه‌مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 13 با دفتر آموزشگاه با شماره های 32935677 و 32112010 تماس بگیرند.