در آستانه روز بزرگداشت خانواده؛

طرح «خانواده متعالی 3» اجرا می‌شود

خانواده متعالی 3

طرح «خانواده متعالی 3» از سوی اداره کل امور طلاب و با مشارکت مرکز خدمات حوزه‌های علمیه اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم ملیحه عرب خزائلی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: طرح «خانواده متعالی 3» در آستانه روز بزرگداشت خانواده (25 ذی الحجه) از سوی اداره کل امور طلاب و با مشارکت مرکز خدمات حوزه‌های علمیه اجرا می‌شود.

مدیر کل امور طلاب و خانواده افزود: با توجه به تراکم جمعیتی بانوان طلبه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام ساکن در پردیسان، طی تفاهم‌نامه‌ای که با مسئول پایگاه فرهنگی _تربیتی مسجد حضرت زینب علیهاالسلام منعقد شد، طلاب به همراه فرزندانشان طی معرفی‌نامه‌ای در برنامه‌های فرهنگی تربیتی نخستین مرحله طرح «خانواده متعالی» شرکت کردند.

عرب خزائلی یادآور شد: در نظرسنجی‌های بعمل آمده از برگزاری این طرح در نزدیکی محیط خانواده، شرکت کنندگان از برگزاری دوره‌های مهارت افزایی این طرح ابراز خرسندی کردند و بر همین اساس، اجرای طرح «خانواده متعالی 2» کلید خورد.

وی ادامه داد: در طرح «خانواده متعالی 2» بانوان طلبه که همسران ایشان دارای کد مرکز خدمات بودند، در ایام اوقات فراغت تابستان از مراکز فنی حرفه‌ای سراسر شهر بهرمند شدند.

مدیر کل امور طلاب و خانواده تصریح کرد: باپایان یافتن طرح اوقات فراغت تابستان به  منظور ادامه سیر مهارت‌افزایی خانواده طلاب، طرح «خانواده متعالی 3» ویژه آقایان طلبه غیرشاغل با کد مرکز خدمات برگزار می‌شود.

عرب خزائلی با بیان اینکه این طرح، هم‌سو با سیاست‌های  گذشته خانواده بزرگ جامعه‌الزهرا علیهاالسلام است، گفت: با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب مدظله العالی مبنی بر لزوم توجه به اقتصاد مقاومتی و ایجاد مهارت در جهت مدیریت اقتصادی خانواده‌ها، طرح «خانواده متعالی 3 » برگزار می‌شود.

وی بیان داشت: در این طرح، آقایانی که طلبه غیرشاغل باکد مرکز خدمات باشند، می‌توانند در مراکز فنی حرفه‌ای دولتی به صورت رایگان و در مراکز فنی حرفه‌ای آزاد با ارائه معرفی‌نامه از سوی مرکز خدمات جهت بهره مندی از تخفیفات 20 تا 40 درصد حضور یافته و با ارائه فاکتور به مرکز خدمات از 150 هزار سرانه استفاده کنند.

جهت کسب اطلاع بیشتر با شماره تلفن 31206548 تماس بگیرید و یا به پورتال اطلاع‌رسانی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم به نشانی www.qomtvtoportal.ir مراجعه کنید.